Nuori Kulttuuri MOVES Satakunnan aluetapahtuma 18.3.

Nuori Kulttuuri Satakunnan aluetapahtuma järjestetään Eurajoella Luvian koulukeskuksessa lauantaina 18.3.17. Tapahtuma on tarkoitettu 10–20-vuotiaille tanssia harrastaville nuorille. Tapahtumassa on sarjat 10–15-vuotiaiden sekä 16–20-vuotiaiden ryhmille.

Aluetapahtumaan ei ole karsintaa, vaan osallistua voivat kaikki vähintään kolmen tanssijan ryhmät enintään 6 minuutin pituisella esityksellä. Tanssilajit ovat nykytanssi, katutanssi, show- ja jazztanssi, kansantanssi ja muut etniset tanssilajit sekä baletti, missä muista lajeista poiketen hyväksytään soolo- ja pas de deux -esitykset. Tapahtumiin eivät voi osallistua tanssin ammatillisessa koulutuksessa (2. aste ja korkeakoulu) opiskelevat.

Nuori Kulttuuri -tapahtuma on nuorille harrastajille tarkoitettu katselmus, jossa osallistujilla on mahdollisuus saada esiintymiskokemusta, kohdata toisia alan harrastajia, saada ammattimaista, rakentavaa palautetta suorituksestaan sekä elämyksiä yhdessä toisten osallistujien kanssa.

Jokainen ryhmä saa esityksestään sekä suullisen että kirjallisen palautteen raadilta, joka koostuu tanssin asiantuntijoista.

Lisäksi raati valitsee Satakunnan alueen edustajat valtakunnalliseen MOVES – tapahtumaan Rovaniemelle 26.–28.5.2017.

Lisää tietoa tapahtuman säännöistä sekä valtakunnallisesta MOVES 2017 –tapahtumasta täältä.

Aluetapahtumaan ilmoittautuminen 28.2. mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.