Kalkkareitten Kulttuurikeikka 2020

Nuorisoseurat Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen lasten ja nuorten kulttuurikatselmustapahtumaa Kalkkareitten Kulttuurikeikkaa vietetään seuraavan kerran 28.-29.3.2020. Luvassa on taas tuttua hauskaa menoa monitaiteisen katselmuksen ja värikkään esiintyjäkimaran parissa, kun lapset ja nuoret itse kiipeävät lavalle esittelemään taitojaan.

Tällä kertaa Kalkkareitten järjestämisvuorossa on Satakunnan Nuorisoseurat ja järjestelyistä vastaa Porin Nuorisoseura. Tapahtuma koostuu työpajoista sekä katselmuksista, joihin osallistuvat saavat palautetta taidelajikohtaiselta asiantuntijaraadilta. 

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan 2019 uusittuihin katselmussarjoihin ja sääntöihin. Tavoitteena on saada mahdollisimman laajasti myös muita lajeja mahtumaan mukaan ja kohdistaa tapahtumaa vahvemmin saatavaan arviointiin ja muiden esitysten seuraamiseen. Mahdolliset kysymykset aiheesta voi osoittaa Nuorisoseurat Hämeen toiminnanohjaajalle

Tiina Koskinen
tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi
050 340 6566

Oikeanpuoleisesta palkista löydät tapahtumaan liittyvän infon kutsukirjeestä. Ohjaajat voivat käyttää ennakkotietolomaketta kerätessään ryhmäläisiltä ilmoittautumista varten tarvittavat tiedot.

Ilmoittautuminen alkaa 1.2. ja on auki 1.3. saakka.