Luova lava lapsille -toiminta

Luova lava lapsille -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Lasten oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Luova lava lapsille –kerho 8-12-vuotiaille

Kerhossa lapset pääsevät kokeilemaan eri esittäviä taiteita matalalla kynnyksellä. Kerhokerrat koostuvat tutustumisesta niin teatteriin, tanssiin, sanataiteeseen, musiikkiin kuin kuvataiteisiinkin. Lasten luovuus ja osallisuus on tärkeässä osassa kerhon toiminnassa. Ennakko-osaamista ei tarvita!

Luova lava lapsille – kerhoissa luovaa toimintaa saa kokeilla turvallisessa ympäristössä ja innostavassa ohjauksessa. Kerhossa jokainen lapsi huomioidaan yksilönä ja hän tulee kuulluksi ja nähdyksi. Kerhossa lapsi saa osallistua toiminnan suunnitteluun ja hän pääsee kokeilemaan erilaisia asioita. Kerhossa lapsi saa kokemuksen olla ryhmän jäsenenä ja saa onnistumisen kokemuksia yhdessä toisten kanssa. Luova Lava kerhossa lapsi pääsee myös arvioimaan toimintaa.

Aika: tiistaisin klo 17-18​

Syksy: 12.9.-5.12. (ei vko 43)

Ke​vät: 16.1.-24.4. (ei vko 8)

Paikka: Porin Nuorisotalo, Isolinnankatu 12, 28100 Pori

Hinta: 45 e/syyskausi ja 50 e/kevätkausi

Ohjaaja: Sanna-Kaisa PatrikainenLuova lava lapsille -päiväleirit

Luova lava lapsille -leiri on 7-11-vuotiaille ( s. 2009 - 2006 ) tarkoitettua luovaa kesätoimintaa. Luova lava -päiväleirillä lapsella on mahdollisuus tutustua eri taiteen aloihin, harjoittaa esiintymisvalmiuttaan ja opetella sosiaalisia taitoja yhdessä muiden lasten kanssa. Leirillä päivät kuluvat leikkien, pelaten, laulaen, liikkuen, ulkoillen, tanssien, piirtäen, askarrellen ja teatterin parissa.