Luova lava lapsille -toiminta

Luova lava lapsille -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Lasten oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Luova lava lapsille -päiväleirit

​Luova lava -leirit on 7-11-vuotiaille ( s. 2007-2010 ) tarkoitettua luovaa kesätoimintaa. Luova lava -päiväleirillä lapsella on mahdollisuus tutustua eri taiteen aloihin, harjoittaa esiintymisvalmiuttaan ja ​saada uusia kavereita. Leirillä päivät kuluvat leikkien, pelaten, laulaen, liikkuen, ulkoillen, tanssien, piirtäen, askarrellen ja teatterin parissa.

Leirin aikana valmistetaan Hetki taiteilijana -esitys, joka esitetään vanhemmille, sisaruksille ja muille läheisille leirin päätteeksi.

Kesän 2018 leirit Porissa

Ajankohta: ​11.-15.6., päivittäin klo 9-15
Paikka: Pori, Cont'akti-teatterin tila (Uusikoivistontie 83)
Osallistumismaksu: 95 euroa (sis. ohjelman, ​vakuutuksen, lämpimän ruuan ja välipalan sekä t-paidan). ​
Ilmoittautuminen:​ Leirille voi ilmoittautua leirin alkuun asti. 
Maksaminen: ​Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. ​​​
Peruutusehdot: ​​Ennen 27.5. peruutetusta leiristä veloitamme 10 euron toimistokulun. Muutoin maksettu leirimaksu palautetaan ilmoitettuun tilinumeroon.  27.5. jälkeen tulleista peruutuksista emme hyvitä leirihintaa takaisin. Ainostaan lääkärintodistusta vastaan hyvitämme leirihinnan takaisin. Perimme tuolloinkin 10 euron toimistokulun. Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen karoliina.hursti@nuorisoseurat.fi.

Luova lava lapsille –kerho 8-12-vuotiaille

Kerhossa lapset pääsevät kokeilemaan eri esittäviä taiteita matalalla kynnyksellä. Kerhokerrat koostuvat tutustumisesta niin teatteriin, tanssiin, sanataiteeseen, musiikkiin kuin kuvataiteisiinkin. Lasten luovuus ja osallisuus on tärkeässä osassa kerhon toiminnassa. Ennakko-osaamista ei tarvita!