​Nuori Kulttuuri MOVES 2020 Satakunta

Nuori Kulttuuri ​MOVES Satakunnan aluetapahtuma Eurajoella

SottiisiMoves 2020 yhdistää Pispalan Sottiisin ja Nuori Kulttuuri Moves -tanssikatselmuksen. SottiisiMoves 2020 on pohjoismaiden suurin tanssitapahtuma, joka kokoaa 10.-14.6.2020 Tampereelle 2500 tanssijaa. Tapahtumassa yhdistyvät valtakunnallinen Nuori Kulttuuri Moves- tanssikatselmus ja kansainvälinen kansantanssin ja kansanmusiikin festivaali Pispalan Sottiisi.

Satakunnan aluetapahtuma Moves on La 8.2.20 Luvian yhtenäiskoululla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 17.1.20. Lisätiedot muiden aluetapahtumista löydät täältä: https://nuorikulttuuri.fi/moves/aluetapahtumat/

Moves on 2010-2000 –syntyneille (10-20-vuotiaat) nuorille (ei koske ohjaajia ja opettajia) jotka ovat innostuneet tanssista, harrastavat sitä ohjatusti tai itsenäisesti.

Eurajoen esiintymistilan koko, jonka peittää tanssimatto, on 3.20m x 10m. Tansseja varten ei ole lavaa, vaan lattiatila, joten maton takaa voi ottaa tarvittaessa tilaa lisää. Esitysten musiikit ladataan ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätiedot musiikin käytöstä äänentoistosta vastaava ottaa ylös harjoitusvuoron aikana. Ennen esiintymisiä, tapahtuman alkua on siis varattu lyhyt lattiaan tutustuminen ja harjoitusvuoro. Lämmittelytila on varattu erikseen ja se on käytössä koko päivän.

Tapahtumassa on raati jolta ryhmä saa sekä suullisen että kirjallisen palautteen. Raati valitsee myös lähtijät valtakunnalliseen SottiisiMoves tapahtumaan https://sottiisi.net/ 10.-14.6.20.

Tässä tapahtumassa raadissa on:
Jeremi Vahtera
Janika Santala
Nina Kastarin
Sihteerinä Sarianna Österlund

Lue lisää säännöistä: https://nuorikulttuuri.fi/moves/saannot/

Ilmoittaumiset alla tämän linkin kautta.

Lue lisää